Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 23 Septembrie 2020 - 40548 vizitatori azi
Timp de trei zile cei mai buni biciclisti din Romania s-au intalnit la "Colibita Bike Fest 2013".(40 de poze)

Zona colonie de la baza barajului Colibita a gazduit in acest week-end o serie de competitii la mai multe discipline ciclistice, dintre care amintim: Trial -Dirt Jump -Mini Dual -XC Maraton. Concursurile au fost spectaculoase si animate, beneficind de prezenta unui numar mare de impatimiti si admiratori ai acestui sport. Ca si o senzatie a acestei editii la concurs a participat si renumitul biker care a incantat o Romanie intreaga la concursul "Romanii au talent". Acesta a impresionat si publicul bistritean cu maiestria sa si arta in stapanirea bicicletei la concursul de specialitate unde a trebuit sa urce peste busteni sau bolovani.

La acelasi concurs a participat un alt biker renumit, fiind cunoscut tinerilor din videoclipul realizat cu renumita solisa Inna, videoclip ce a avut sute de mii de vizualizari pe internet.

 De un mare succes s-a bucurat si campionul de anul trecut care si in acest an a incantat asistenta cu abilitatea sa in stapanirea bicicletei.

Trebuie remarcati si tinerii biciclisti din Bistrita si Cluj care au incantat publicul cu sariturile peste trambuline si trick-urile executate cu mare maiestrie.

Chiar daca nu am asistat decat o zi din trei la intrecerea biciclistilor din Romania pot sa sustin ca aceasta competitie a fost una spectaculoasa, de mare clasa si nivel international astfel ca "Colibita Bike Fest 2013" organizata de noua echipa de tineri a fost o competitie reusita chiar daca au existat cateva mici minusuri la capitolul mediatizare si informare din partea organizatorilor.

 Marius Chiuzan.

.

Foto - Ella Zegrean.

0 comentarii1813 vizualizări07 august 2013
rss 2.0
rss 2.0