Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 20 Mai 2024 - 14587
X-Form la Campionatul National de culturism, fitness, bodyfitness, bodybuilding si bikini.

Sambata si duminica s-a desfasurat in Sala Polivalenta din Bistrita, Campionatul National de culturism, fitness, bodyfitness, bodybuilding si bikini pentru senioare, seniori si perechi. La competitie, organizata de Federatia Romana de Culturism si Fitness, CSM Bistrita, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, au participat in jur de 130 sportivi de la 35 de cluburi din tara.

- Bistritenii au fost reprezentati in aceasta competitie de catre Andrea Mihali in intrecerea bikini fitness si Liviu Varga la culturism clasic, ambii sportivi fiind legitimati la CSM Bistrita, pregatiti de antrenorul Anghel Zapartan. Desi practica acest sport de numai sase luni Andrea Mihali a avut o evolutie buna terminand concursul de bikini fitness pe locul patru.

- Liviu Varga a concurat in concursul de culturism clasic 168 cm si dupa e evolutie apreciata de toata lumea a reusit sa devina, pentru al treilea an consecutiv, vicecampion national. Liviu Varga a fost sportivul sustinut de SANGYM Bistrita.

- Florsystem MetaL SRL si-a prezentat la acest eveniment noua linie de aparate de bodybuilding sub denumirea de ''X-Form'', compusa din 10 aparate pentru toate grupele de muschi.

- de asemenea Florsystem Metal si-a prezentat si produsul destinat saloanelor de infrumusetare, centrelor spa&wellness, este vorba despre un aparat de masaj cu role destinat pentru masaj si masaj anticelulitic denumit ''MAGIC ROLLER''.

- principalele intrebuintari ale aparatului de masaj ''MAGIC ROLLER" sunt: inlatura celulita, intareste muschii, degradeaza pernele de grasime, ajuta la intarirea coapselor,alina durerea si oboseala muschilor spatelui, intareste muschii mainilor,etc.

- majoritatea cluburilor de sport avand castigatori la acesta competitie sunt dotate cu aparate produse de  SC Florsystem Metal SRL, printre acestea putem enumera CSM IASI, FARUL CONSTANTA,ETC.

 

 

Cu stima,

SC FLORSYSTEM METAL SRL

 

Mobile: +40 740 082019
Phone / Fax:  +40 263 234871
E-mail:  info@florsystem.ro
Website: http://www.florsystem.ro/

 

 

 

0 comentarii3437 vizualizări04 septembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0