Familie Luni 16 Iulie 2018 - 9810 vizitatori azi
Platforma "Respect" neaga suveranitatea poporului roman.

Platforma "Respect" neaga suveranitatea poporului roman, dispretuieste valorile societatii civile si practica un discurs manipulator. "Constitutia Romaniei, art. 2:

(1) Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.
(2) Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu."

Coalitia pentru Familie face un apel catre toti romanii sa constientizeze ca prin constituirea Platformei "Respect" suntem in prezenta unei? agresiuni nemaiintalnite impotriva democratiei si a suveranitatii nationale in forma ei suprema, aceea a referendumului. Scopul declarat al acestei platforme este acela de a opri organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei, in conditiile in care? demersul legislativ al Coalitiei pentru Familie a fost avizat din punct de vedere constitutional de Curtea Constitutionala prin Decizia 580/2016 si votat in Camera Deputatilor pe 9 mai 2017.

Platforma "Respect" doreste oprirea referendumului, pentru ca acesta s-ar inscrie "intr-o strategie care ameninta drepturile si libertatile". Aceasta afirmatie mincinoasa este? un atac grav la adresa suveranitatii poporului roman, atat timp cat, potrivit Constitutiei Romaniei, referendumul impotriva caruia se opune cu atata vehementa Platforma "Respect", este tocmai expresia suveranitatii poporului roman.

Coalitia pentru Familie a luat de asemenea act de de discursul mincinos, calomnios si incitator la ura al reprezentantilor Platformei "Respect". Permanenta comparare calomnioasa a demersului Coalitiei cu nazismul descalifica intelectual si moral pe acuzatori si ne da totodata un "ajutor" important in constientizarea cetatenilor Romaniei asupra adevaratei mize a activistilor de la "Respect", aceea a unei dictaturi a unei minoritati de comisari ideologici jucand comedia pedagogiei democratice.

Platforma are si un real caracter fundamentalist anticrestin si antidemocratic. Calificarea dramei familiei Bodnariu cu termenul de "scandalul Bodnariu" autentifica fara putinta de tagada caracterul cinic al initiativei, indiferenta fata de suferinta unei familii, fata de suferinta copiilor acestei familii.

Singura reactie in acest moment a Coalitiei pentru Familie este apelul adresat romanilor de a constientiza aceasta agresiune incalificabila impotriva unui act de suveranitate a poporului roman si impotriva valorilor sale esentiale. Platforma "Respect" este dovada peremptorie a lipsei de respect, a cinismului ideologic, a dispretului pentru milioane de cetateni romani care isi doresc doar prezervarea unui mod de viata care sa le garanteze siguranta si sanatatea copiilor intr-un mediu social al normalitatii si firescului.

0 comentarii5005 vizualizări12 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0