Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 28 Septembrie 2020 - 5862 vizitatori azi
Ovidiu Grovu - gazda Expozitiei Fotografice Nationale "Mirajul Fotografiei 2013"(35 de poze)

Luni, 2 decembrie 2013, incepand cu ora 18:00, in studioul fotografului bistritean Ovidiu Grovu de pe strada Constantin Roman Vivu. nr.1, P.3, a avut loc vernisajul Expozitiei Fotografice Nationale "Mirajul Fotografiei 2013". Mirajul Fotografiei este denumirea un grup de iubitori de fotografie infiintat pe reteaua de socializare Facebook in anul 2011. Acestia au depasit barierele virtualului si au reusit sa se intalneasca de nenumarate ori in decursul acestor ani, sa lege prietenii, sa iasa la fotografiat in diverse locuri din tara, iar anul acesta sa organizeze prima expozitie de grup. Acum au dorit sa impartaseasca cu cat mai multi iubitori de frumos cele 51 de lucrari care formeaza aceasta "expozitie mobila".

 Expozitia este una itineranta si a putut fi vizionata pana acum in Pitesti, Ramnicu-Valcea, Braila, Bucuresti si Iasi, urmand ca pana la sfarsitul anului, dupa Bistrita, sa mai ajunga si la Brasov.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial: www.ovidiugrovu.ro, sau pe pagina de Facebook: http://facebook.com/ovidiu.grovu.

 .

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2303 vizualizări03 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0