Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 28 Martie 2024 - 14587
Bazarul de Craciun "Daruri Din Suflet" by Clubul Cochetelor din Bistrita.

Duminica, 15 Decembrie, intre orele 11:00 - 18:00, va avea loc Bazarul de Craciun organizat de Clubul Cochetelor din Bistrita, in incinta cafenelei Plan B, de pe strada Spiru Haret nr. 2, unde veti putea achizitiona cadouri deosebite pentru cei dragi si participa la activitatea de caritate pentru Casa de Copii "Sfantul Iosif" Odorheiu Secuiesc.

Prin acest eveniment, atentia cochetelor se indreapta catre Casa "Sfantul Iosif" din Odorheiu Secuiesc, unde sunt peste 150 de copii din diferite zone ale tarii, chiar si din orasul nostru, ajunsi in grija maicutelor de la Congregatia "Inimi Neprihanite". Fiind un numar atat de mare de copii si tineri, cheltuielile depasesc cu mult puterea lor de finantare, de aceea orice suma de bani este binevenita sau oferirea de alimente de baza precum faina, ulei, conserve, zahar, paste, condimente, etc.  Astfel, toti cei care au placerea de a-si aduce aportul in acest demers este invitat sa se alature Bazarului de Craciun 2013, Duminica 15 Decembrie, intre orele 11:00-18:00, la cafeneaua Plan B, strada Spiru Haret nr. 2, etaj I.

 La cea de-a IV-a Editie de Bazar, Cochetele din Bistrita, promit un eveniment deosebit cu obiecte lucrate manual de catre mesteri iscusiti in materie de bijuterii si accesorii, lumanari sculptate, icoane pentru suflet, globuri din hartie, haine tricotate sau pictate, carti, muzica ambientala de iarna, o tombola cocheta cu peste 15 premii ingenioase pentru fiecare cumparator si multe alte surprize placute.  

 Mai multe informatii despre acest eveniment puteti gasi pe Pagina Oficiala de Facebook  - Clubul Cochetelor din Bistrita.

 

Contact:

Alexandra Tatar

Brand & Communication Developer.

0 comentarii2744 vizualizări11 decembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0