Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Februarie 2021 - 37104 vizitatori azi
Spectacol de colinde pentru .... colindatori.

Centrul Judetean pentru Cultura BN a organizat in aceste zile in fata Prefecturii si a Consiliului Judetean un frumos spectacol de colinde traditionale romanesti la care au participat formatii din judet si din tara.

Organizarea a fost buna, dar au lipsit cu desavarsire spectatorii, doar rareori cativa trecatori s-au oprit pentru a vedea  ce se intampla.

Locul spectatorilor a fost luat in graba de angajatii celor doua institutii ce au fost convocati de urgenta la o intilnire in parcarea din fata locului lor de munca si evident de cativa demnitari locali, prezente de altfel nelipsite la astfel de actiuni publice. Pacat ca o asemenea manifestare a fost mediatizata prost si putin in conditiile in care s-au investit sume mari pentru organizare.

 Si locul de desfasurare nu a fost prea potrivit deoarece la o asemena desfasurare de forte se umplea fara probleme si sala polivalenta ca sa nu mai vorbim de Casa de Cultura.

 

Marius V. Chiuzan.

0 comentarii2324 vizualizări24 decembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0