Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Expozitie de pictura "Cadre" de Marius Bodea la Nasaud.

In data de 28 februarie 2014 (vineri) ora 14:00, la Muzeul Graniceresc Nasaud in sala de expozitii, va avea loc vernisajul expozitiei de pictura "Cadre", expozitie care marcheaza debutul pictorului nasaudean Marius Bodea, un pictor tanar cu un stil divers si foarte interesant.

Expozitia va dura 2 saptamani, mai exact din 28 februarie pana in 15 martie, si poate fi admirata de doritori, de luni pana vineri, intre orele 08:00-16:00.

Vernisajul se va desfasura intr-un cadru extrem de placut alaturi de cunoscutul interpret Codrut Cioarec (Bistriteanul), care va incanta printr-un program de muzica Jazz. La vernisaj, vor fi prezenti fini cunoscatori, colectionari, membrii ai administratiei locale si judetene, critici si apropiati ai artistului. Vernisarea va fi sustinuta de catre domnul Dan Lucian Vaida, directorul Muzeului Graniceresc Nasaud si de catre domnul Lucian Bichigean, cunoscut pictor local si profesor de desen.

Acest eveniment este sustinut si organizat de catre Casa de Cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud in parteneriat cu Muzeul Graniceresc Nasaud cu sprijinul Primariei Nasaud si al Consiliului Local Nasaud.

Pe aceasta cale dorim sa va invitam si pe dumneavoastra, ca si reprezentanti ai presei judetene, vineri la ora 14 la Muzeul Graniceresc.

 

Va multumesc,

Manager Casa de Cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud

Rus Silviu.

0 comentarii3206 vizualizări24 februarie 2014




rss 2.0
rss 2.0