Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 01 Martie 2021 - 6490 vizitatori azi
Simpozionul international de arta contemporana artFORest "NO LIMIT' l l -2014-editia 25.

Este organizat de Muzeul de Arta Comparata din Singeorz-Bai, este constituit ca un eveniment de tip anual si si-a propus prin artistii pe care ii invita, sa devina unul dintre cele mai importante simpozioane de arta contemporana la nivel national si european. In acest sens, ideea simpozionului de la Singeorz-Bai, porneste de la principiul unitatii prin diversitate, multitudinea stilistica a artistilor invitati interfereaza pozitiv cu cadrul natural oferit, transformandu-l intr-un spatiu de creatie inedit. Hartia manuala va fi una dintre caracteristicile acestui simpozion, artistii invitati sunt liberi sa aleaga orice subiect doresc, cum ar fi unul de genul celui pe care deja l-au inclus in cadrul demersului artistic personal.

 Un prim argument al acestui proiect finantat de catre Consiliul judetean Bistrita-Nasaud prin Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud si in organizarea Muzeului de Arta Comparata Singeorz-Bai, se constituie in posibila intalnire dintre unii artisti romani si straini, a schimbului de idei si tehnici - caracteristici esentiale ale unui simpozion de arta, al doi-lea argument il constituie organizarea unei expozitii de grup, gazduite de Sectia de Arta a Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, Muzeul de Arta Comparata Singeorz-Bai ,Tg.Mures,Sibiu, Bucuresti,eveniment urmat de editarea si tiparirea unui catalog al  simpozionului.

Participantii din aceasta editie al simpozionului artFORest "NO LIMIT’’ll-2014 sunt :

 1. RALUCA BAJENARU - Romania

2. GABRIEL BROJBOIU - Romania

3. EMIL CASSIAN DUMITRAS - Romania

4. MAXIM DUMITRAS - Romania

5. NICOLAE FLEISSIG - Franta

6. ALEXANDRU GAVRILAS - Romania

7. NESRIN KARACAN - Turcia

8. SIMION MOLDOVAN - Romania

9. STEFAN PELMUS - Romania

10. MIHAI PERCA - Romania

11. VASILE RATA - Romania

12. MIRELA TRAISTARU - Romania

13. TUDOR ZBARNEA - Republica Moldova

 
Locul de desfasurare este Domeniul Artelor"Dosul Garciului ‘’Singeorz-Bai,perioada 15 august-7 septembrie 2014
Organizator: Muzeului de Arta Comparata Singeorz-Bai
Coordonator: Maxim Dumitras - artist vizual.

 

 

0 comentarii3626 vizualizări14 august 2014
rss 2.0
rss 2.0