Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
STEREO SEPTEMBER FESTIVAL.

In perioada 12 - 13 septembrie se va desfasura la Nasaud un eveniment inedit, in premiera pentru judet.  Din dorinta de a oferi tinerilor din zona un festival special, Horatiu Suhani, alias DJ Horatiu, va reuni in cele 2 zile aproape 20 de DJ si artisti din toata tara, intr-o mare petrecere tinuta in aer liber. Aceasta va avea loc la intrarea in orasul Nasaud, pe strada Gagi (strada aflata la intrarea in Nasaud pe drumul ce vine de la Bistrita), la circa o jumatate de kilometru de Drumul National 17 C, in zona numita « Dambul lui Payer ». Zona va fi special amenajata pentru acest eveniment, astfel incat participantii sa simta atmosfera speciala a muzicii electronice. Pentru cei care doresc, exista loc special amenajat pentru campare.

             Ne dorim ca acesta sa fie un eveniment care muta muzica electronica din masina ta, casa ta, localul tau, ipodul sau mini casetofonul tau in aer liber pe o scena cu un sunet puternic, sub lumina reflectoarelor si a laserelor. Este primul eveniment de acest tip realizat in zona si ne dorim ca tinerii, si nu numai ei, sa poata profita de prezenta unui numar ridicat de artisti consacrati in domeniu.        .

            Intrarea la eveniment va fi libera, dar organizatorii au rugamintea ca publicul care va participa sa doneze o carte, rechizite scolare sau o jucarie in beneficiul copiilor institutionalizati. Acestea vor ajunge la Complexul de Servicii Sociale din Nasaud, aducand astfel un strop de bucurie copiilor de acolo la inceput de an scolar

             Evenimentul incepe vineri, 12 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia in zorii zilei de 14 septembrie. Pe durata celor 2 zile organizatorii pun la dispozitia participantilor si activitati sportive, acestia putand participa la meciuri de paintball sau tir cu arcul.

             Dintre artistii care se vor manifesta pe durata celor 2 zile amintim: CARKEYS, DJ HORATIU, KABO, WAREN, DARIUS, DAN MEDESAN, RARESH RUSH, TRAFYK, COSMIN HORATIU, NIXON, MIKI, AHE, LAURIAN, ALLEXANDRU DM, SERGINIO, SABAU, MORPHIN, EMILIAN GABOR, B.A.I., MC DINO, VJ TUNTU.

 

Pentru informatii suplimentare : 0754 473 645  - Horatiu Suhani

0 comentarii2814 vizualizări11 septembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0