Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Viorel Simionca si-a lansat albumul "Septembrie" si cartea "Sensuri unice".

In aceste zile compozitorul si interpretul Viorel Simionca si-a lansat albumul "Septembrie" - un C.D. ce cuprinde12 piese. In aceiasi locatie de la Sinagoga Bistrita a avut loc si lansarea cartii "Sensuri unice". Invitatii speciali ai serii au fost: Tiberiu Irimia - directorul Editurii Karuna, Alexandru Uiuiu - directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National BN, Gavril Tarmure - managerul Centrul Judetean pentru Cultura BN. Acestia au prezentat viata si opera lui Viorel Simionca aducand elegii Omului care si-a dedicat toata viata culturii ,artei, frumosului si educatiei muzicale a elevilor si tinerilor din Bistrita.

Din cartea "Septembrie" a lui Viorel Simionca a citit Eugenia Rusu - profesoara de teatru la Scoala de Arte din Bistrita, alaturi de tinerele Andrada Maria Baiesiu si Maria Teodora Lumperdean de la Scoala de Arte din Bistrita.

 Evenimentul a continuat si cu un recital a lui Viorel Simionca acompaniat de colegii si prietenii sai - Bogdan Danila, Doru Biris, Ovidiu Moldovan - membrii formatiei Prefix 990, alaturi de Claudiu Copaciu (chitara) si Sebastian Micu (de la trupa Incognito). Publicul a fost incant si de recitalul sustinut de Karin Vanessa Biris la chitara clasica.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Centrului Judetean pentru Cultura BN, Editura Karuna, Studioul "Cobra Star", Primaria Cetate, SC. Kris Design SRL Bistrita, dr. Marius Nicolae Pop, Natural Farma Bistrita si Nicu Lapuste .

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii3297 vizualizări29 septembrie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0