Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 08 Iulie 2020 - 8652 vizitatori azi
Se infiinteaza Depozitul legal.

Biblioteca Judeteana George Cosbuc Bistrita-Nasaud informeaza pe toti cei interesati ca, in virtutea Legii 111 / 1995, infiinteaza Depozitul legal, reprezentand fondul intangibil al patrimoniului cultural national, organizat, la nivel local, de catre Biblioteca Metropolitana Bucuresti, respectiv de catre bibliotecile judetene.

 Pe aceasta cale, invitam pe producatorii vizati de aceasta lege: edituri, persoane fizice sau juridice, care realizeaza documente in regie proprie, case, ateliere / studiouri de inregistrare sa dea curs acestei reglementari legislative, altfel institutia noastra se vede obligata in a constata si a lua necesarele masuri de respectare a legii.

                           Pentru detalii, privind legislatia in domeniu, va invitam, de asemenea, sa consultati pagina WEB a Bibliotecii Nationale a Romaniei, mai precis http://www.bibnat.ro/Depozit-legal-s23-ro.htm.

                         Institutia noastra sta la dispozitia celor interesati, acordand consultanta necesara tuturor celor care doresc sa afle detalii privind legislatia in domeniu.

 

Director

Ioan Pintea.

0 comentarii1799 vizualizări24 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0