Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 13 Iulie 2020 - 12456 vizitatori azi
Aniversare A. P. Cehov, la Filiala Andrei Muresanu.

Aniversarea a 155 de ani de la nasterea marelui prozator si dramaturg rus, prilejuieste iubitorilor de literatura o intalnire cu elevi de la Palatul Copiilor Bistrita, coordonati de doamna profesoara Silvia-Ionela Nusfelean. Vineri, 30 ianuarie, 2015, cu incepere de la ora 14.15, la Casa Memoriala Andrei Muresanu, filiala a Bibliotecii Judetene George Co;buc Bistrita-Nasaud, se va desfasura un moment dedicat marelui scriitor, care va cuprinde vizionarea unor fragmente esentiale din piesa de teatru "Unchiul Vanea", precum si lectura unor bucati de proza din volumul "Povestiri ortodoxe". Analiza povestirilor antologate in aceasta editie semnata Cehov, va fi facuta de teologul Ioan-Sabin Muresan, invitatul intilnirii, care va pune in lumina preocuparea discreta pe care a avut-o Cehov pentru taina credintei.

            Iubitorii de literatura, in general, cei de literatura lui Cehov, in special, sunt asteptati cu interes la Casa Memoriala Andrei Muresanu.

0 comentarii2485 vizualizări29 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0