Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 06 Iulie 2020 - 6644 vizitatori azi
Duo Kashmir la BISTRITA MARIAGE FEST 2015.

Duo Kashmir adauga o nota de eleganta, romantism sau magie la orice nunta, intalnire de afaceri, conferinta sau alt eveniment. Toata lumea stie ca o muzica buna este cheia unei nunti reusite. Nu este nimic mai frumos decat sunetul dulce al muzicii live, al pianului si al viorii, in cea mai deosebita zi a vietii dumneavoastra. Acordurile muzicii noastre invaluite de pasiune vor fi cadoul ideal pentru invitatii dumneavoastra si solutia perfecta pentru o nunta de vis.

 Daca inca nu v-ati facut o imagine asupra muzicii pe care v-o putem oferi si cu care vreti sa va sensibilizati invitatii nu va faceti griji! Vom fi mai mult decat fericiti sa va ajutam in alegerea muzicii ideale. Repertoriul nostru bogat acopera mai multe secole de muzica, traversand genuri si stiluri diferite, de la muzica clasica, tangouri, valsuri, pana la muzica de film, musical si hituri celebre.

Combinatia de pian si vioara poate crea o mare varietate de  timbralitati muzicale, redand stari  diferite, de la cele mai subtile, delicate si pline de optimism, pana la cele melancolice, ample si pline de suspans.

Alaturi de noi veti alunga monotonia intalnirilor de afaceri, receptiilor sau a cocktailurilor, insufletind atmosfera prin muzica, creand o ambianta placuta evenimentului dumneavoastra. Astfel, va veti putea impresiona potentialii clienti sau parteneri

Daca v-am convins ca noi suntem alegerea potrivita, nu va ramane decat sa ne contactati, iar noi vom fi mai mult decat bucurosi sa va fim alaturi in orice moment.

 

 

Duo Kashmir reuneste pasiunea pentru muzica a doi tineri instrumentisti: Razvan Vasile - vioara si Bianca Vasile - pian, ambii absolventi ai Academiei de Muzica "Gh. Dima"  Cluj Napoca.

Dragostea si pasiunea pentru muzica a fost cea care le-a unit prima data sufletele, mai tarziu destinele ca sot si sotie, apoi sa ii determine sa ofere darul muzicii lor si altora. Astfel, in 2011, a luat nastere Duo Kashmir, un duo ce uneste sonoritatile viorii cu cele ale pianului si care implineste visul lor de a-si intregi talentele.

Cei doi iubesc sa cante impreuna la evenimentele speciale din viata oamenilor, sa faca parte din viata lor, dorind sa ofere prin muzica amintiri de neuitat. Cele mai frumoase si pline de satisfactie momente sunt acelea in care surprind pe chipurile ascultatorilor emotiile si trairile ce renasc din acordurile muzicii.

Duo Kashmir se remarca prin eleganta, experienta, profesionalism si devotament, cu o muzica deosebita, personalizata in functie de eveniment si preferinte, ce asigura o ambianta muzicala cu un stil aparte.

Orice eveniment poate fi transformat intr-un moment special si unic daca veti alege Duo Kashmir si cu siguranta nu veti avea regrete!

0 comentarii2191 vizualizări06 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0