Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 12 Iulie 2020 - 10256 vizitatori azi
"Pe Ineu" cu Grigo Nimigean.

Un video-documentar scurt, doar imagini fara replici sau interviuri realizat in primavara anului 2013 cand am fost pe munti Rodnei. In luna mai am urcat pentru a doua oara pana pe varful Ineut si am fost la lacul Lala Mic si Lala Mare. Am fost impreuna cu inca 15-20 de tineri condusi de pastorul Stefan Buhai - pastor la biserica penticostala Betesda din Bistrita, eu fiid un bun prieten cu tinerii din acea biserica si m-au invitat cu ei.

 Scopul era sa exploram natura si minunatiile ce ne inconjoara, pastorul Buhai fiind un mare pasionat al drumetiilor asa am prins si eu putin din gustul naturi si al drumetiilor. Am luat camera cu mine fiind un pasionat al imaginilor dar in mod special al filmelor si al productiilor video de calitate, am filmat si am facut poze delungul drumetiei.

Un rezumat il gasiti in acest video chiar daca am ezitat sa afisez prea mult tinerii cu care am fost si m-am concentrat pe natura, pe ce se intampla la o asemenea inaltime, cu ceata ce se  ridica dintre munti…am gasit si zapada si chiar ne-am scladat in lacul Lala dar imediat dupa acea a venit o ploaie…si apoi alta si alta in final cu gheata si ne-am chinuit sa putem sa ajungem la locul de unde am lasat masinile. Eram uzi din cap pana in picioare si erau si oameni mai in varsta poate de 70 de ani si copii de 12 ani. A fost dificil dar in final totul sa terminat cu bine, a fost o excursie doar de o zi dar a meritat fiecare secunda chiar daca am regretat la un moment dat din cauza vremi grele....dar video ce l-am realizat spune despre frumusetea peisajului pe care il avem in tara noastra si in judet.

Video-ul l-am montat doar in Londra, pentru-ca m-am mutat in Londra din noiembrie 2013,  aici lucrez tot in domeniul Video-Foto ... 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tC7g8IJmDO4

 

 

Grigo (Grigore) Nimigean.

.

 

Vezi si ...

 

poem

https://www.youtube.com/watch?v=lmIzX4o7Yso

 

drama scurtmetraj

https://www.youtube.com/watch?v=ZGAS1fLdnb4

 

locuri superbe prin Italia

www.roundglassestudio.com

 

 

0 comentarii2338 vizualizări12 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0