Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 03 Martie 2021 - 43834 vizitatori azi
"Nunta lui Figaro" la Bistrita.

In data de 26 martie 2015, ora 18.00, actorii Teatrului Municipal "Bacovia" vin pe scena Teatrului de Vara, cu capodopera a literaturii clasice universale, Comedia "Nunta lui Figaro", a scriitorului francez Pierre de Beaumarchais, adaptata si montata de regizorul bacauan Dumitru Lazar Fulga.

Anul acesta se implinesc 230 de ani de la prima punere in scena a piesei "Nunta lui Figaro", numita de autorul sau si "La Folle Journée" ("O zi nebuna"), si 236 de ani de la scrierea ei, dar savoarea replicilor, ritmul alert al actiunii, intrigile amoroase, moravurile si caracterul personajelor vor avea, prin actualitatea lor, un ecou puternic si in spectatorul contemporan.

Din distributia spectacolului fac parte actorii Stefan Ionescu (Contele Almaviva), Eliza Noemi Judeu (Contesa), Bogdan Buzdugan (Figaro), Firuta Apetrei (Marceline), Florina Gazdaru (Suzanne), Matei Bogdan (Antonio si Pedrille), Anca Bucsa (Fanchette), Stefan Alexiu (Cherubin), Viorel Baltag (Bartholo), Valentin Braniste (Bazile) si Dumitru Rusu (Brid’Oison).

 

Regia artistica: Dumitru Lazar Fulga

Decor si costume: Cristina Ciobanu

Ilustratia muzicala: Mirel Vrinceanu

Director Tiberiu Liviu Serban

 

 

Biletele se gasesc la Centrul Cultural Municipal, str. Liviu Rebreanu nr. 23. intre orele 8:00 - 16:00. Pretul unui bilet este de 10 Lei

0 comentarii2688 vizualizări14 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0