Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 05 Iulie 2020 - 11078 vizitatori azi
FORMA LUCRURILOR .

Marti, 5 mai 2015, Teatrul de Vara - Bistrita, ora 18.00 - Centrul Cultural Municipal  Bistrita, va invita la teatru FORMA LUCRURILOR de Neil LaBute, jucat de actorii TEATRULui NATIONAL din Tg. Mures.

Traducerea, Vlad Massaci si Cristi Juncu

Distributia: EVELYN: Raisa Ane

ADAM: Costin Gavaza

JENNY: Georgiana Ghergu

PHILLIP: Ciprian Mistreanu

Regia, Adrian Iclenzan; Scenografia, Cristina Grigoras; Sufleor, Laura Moldovan; Regizor tehnic, Ilarian Varga; Data primei lecturi: 25 august 2013, Data premierei: 20 septembrie 2013

Manager, Gáspárik Attila

 Temele centrale ale piesei Forma Lucrurilor "The Shape of things" sunt legate de natura stoicismului, arta, intimitatea, explorarea iubirii si dorinta oamenilor de a face lucruri pentru dragoste. Actiunea se petrece intr-un mic oras universitar american si ne povesteste cum o tanara vizitatoare a unui muzeu este apostrofata timid de un supraveghetor, intre cei doi nascandu-se o idila. Cei doi se intalnesc iar de aici pana la transformarea barbatului nu mai e decat un pas. Aceasta transformare ii revolta pe prietenii sai. Studenta la arte plastice isi trateaza partenerul ca pe un cobai, transformandu-l pe acesta intr-o "sculptura vie".

 

0 comentarii1883 vizualizări01 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0