Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 08 Iulie 2020 - 3982 vizitatori azi
TINERETUL NASAUDEAN SE PREGATESTE PENTRU INTALNIREA TINERILOR ORTODOCSI DIN EUROPA.

Joi, incepand de la ora 10.00, la sediul Protopopiatului Ortodox Roman Nasaud a avut loc o intalnire a tinerilor din cuprinsul acestui protopopiat care participa la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Europa din 4-7 septembrie de la Cluj-Napoca. Intalnirea a inceput cu un cuvant de bun venit adresat tinerilor de catre PC Pr. Protopop Ioan Dambu, care le-a vorbit despre frumusetea tineretii si despre virtutile ce ar trebui sa il caracterizeze pe un tanar crestin pentru a fi un bun marturisitor al lui Hristos in societatea contemporana.

In cadrul acestei intalniri, cei trei preoti insotitori ai grupului Pr. Potra Stefanita de la Parohia Ilva Mica, Pr. Tofan Ovidiu de la Parohia Telcisor si Pr. Creta Ioan de la Parohia Floresti, le-au prezentat tinerilor programul intalnirii si regulamentul ce trebuie respectat, iar spre finalul intalnirii au cantat toti cateva pricesne spre slava lui Dumnezeu.

La aceasta intalnire au mai fost prezenti si Pr. Dan Cismas de la Parohia Maieru, Pr. Vasile Ureche de la Parohia Valea Mare, Pr. Iuliu Morariu de la Parohia Cosbuc si Pr. Iuliu Brici de la Parohia Ilva Mica Somes.

 

Amintim faptul ca intrucat in anul 2015, municipiul Cluj-Napoca este Capitala Europeana a Tineretului, Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj si Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului organizeaza la Cluj-Napoca, in perioada 4-7 septembrie 2015, Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Europa.

La aceasta intalnire sunt invitati, pe langa tineri ortodocsi din fiecare eparhie din tara, tineri din Republica Moldova si din diaspora romaneasca, si tineri ortodocsi din tari precum: Rusia, Grecia, Ucraina, Georgia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia si Slovacia, Finlanda, Albania si Cipru, estimand numarul total al participantilor in jurul cifrei de 6000. Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe site-ul: www.oym2015.ro

 

Secretar,

Paul Gavriloaie.

0 comentarii2282 vizualizări28 august 2015
rss 2.0
rss 2.0