Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 21 Septembrie 2020 - 6776 vizitatori azi
Cel mai mare Retro Party Live din Romania al anului: Lou Bega, La Bouche si Bomfunk MCs la Cluj.

Esti gata pentru cel mai mare Retro Party Live din Romania al anului ? A saptea editie Transylvania Music Event aduce la Cluj, pentru prima oara in Transilvania, artistii care au definit muzica anilor ’90. In 23 octombrie 2015 generatia celor de 25-35 de ani va avea ocazia sa isi reaminteasca de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminite si a petrecerilor cu colegii de scoala. Atmosfera celor mai marcanti ani din istoria recenta a Romaniei va fi recreata in detaliu prin decoruri speciale la "We Love Retro" - 90’s edition. Scena le va apartine artistilor pe a caror muzica se danseaza si astazi la toate petrecerile retro din Romania: LOU BEGA, LA BOUCHE, CAPTAIN JACK,  DOWN LOW si  BOMFUNK MC’S.

In editia din 2014 Transylvania Music Events i-a adus la Cluj pe Snap, Nana, ICE MC si Loona, stabilind un record de audienta in Sala Polivalenta, 8.000 de persoane. Anul acesta TME isi propune sa depaseasca recordul si sa umple pana la refuz polivalenta.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de marti, 1 septembrie 2015. Vor exista 3 categorii: bilete standard, bilete golden circle, bilete vip. Biletele standard de tip EARLY BIRD vor costa 49 lei si vor disponibile pana la data de 16 septembrie 2015, biletele Golden Circle vor costa 80 lei (numar limitat), iar cele VIP 200 lei (numar limitat).

Mai multe informatii pe www.transylvaniamusicevent.ro

 sau pe www.facebook.com/transylvaniamusicevent

 

Ajuns la saptea editie, Transylvania Music Event este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul Romaniei. Peste 100.000 de oameni au dat viata festivalului in cele sase editii precedente la concerte si petreceri in care au urcat pe scena Rudimental, Chicane, Snap, Nana, Ice MC, Loona, Pete Tong, Tom Craft si Bar 9, alaturi de nenumarati artisti romani.

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca si sustine candidatura orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021, dupa succesul campaniei pentru titlul de Capitala a Tineretului in 2015. Evenimentul va avea loc in noua Sala Polivalenta a municipiului Cluj-Napoca si va folosi din plin arhitectura si designul spatiului, care il va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO

0 comentarii3038 vizualizări30 august 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0