Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 04 Iulie 2020 - 12482 vizitatori azi
PROFETUL POPULAR la Bistrita.

Invitatie la eveniment:PROFETUL POPULAR la Bistrita. Data - 10 Septembrie de la ora 19:00. Locatia - Corso in Bistrita. PROFETUL POPULAR, alias poetul Adrian Suciu, este ceea ce in chimia organica se numeste un element plurivalent. Molecula materiei lui nu poate fi, indraznesc sa spun, ea insasi, nu poate exista decit combinindu-se cu/ respingind moleculele unor corpuri straine. De aceea si reuseste sa isi umple toate golurile de expresie si sa devina el, cu toate fetele la vedere. Aceasta plurivatenta a creatiei lui i-a adus multi fani si discipoli cuminti, voiosi si teferi, o familie de poeti fara deosebire de virsta, religie si nationalitate, intitulata Directia 9, care cutreiera tara, organizeaza tabere de creatie si concursuri de poezie pentru debutanti si consacrati.

PROFETUL POPULAR s-a nascut ca sa se adreseze multimii. El a coborit din singuratatea lui adinc cugetatoare in piata si le povesteste oamenilor tot soiul de ispravi pilduitoare. PROFETUL POPULAR se pare ca isi trage intelepciunea din pietre si din copaci, din sfintele jivine, din fructul zemos al femeii si din povestile oamenilor. El nu-si face Biblie din teoria literara. Ce treaba are el cu fracturismul, mizerabilismul, utilitarismul, minimalismul?


 Nora IUGA.

0 comentarii2450 vizualizări07 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0