Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Bistrita-Armonia-Jazz.

Asociatia Armonia Bistrita in parteneriat cu Liceul de Muzica Tudor Jarda organizeaza in perioada 25-28 sept prima editie a tabare de jazz, intitulata Bistrita-Armonia-Jazz. De vineri pana duminica vor avea loc workshopuri la Lic de Muzica si luni, 28 sept, la Hotel Metropolis concert cu trupa Bigg Dimm A Band din Cluj si eventual cu tinerii foarte talentati participanti la Scoala de jazz din ziele de vineri-duminica. Workshop-urile vor fi coordonate de catre lect. univ. dr. Razvan Metea, de la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, sub forma de repetitie cu trupa, elevii asista la repetitie, dupa care, fiecare merge separat cu profesorul de instrument/canto si studiaza piesele, li se dau piesele, sau mici pasaje din ele, chiar improvizatie, specifica acestui gen muzical. Nu se percepe taxa de participare.


Concertul final o sa fie luni seara, 28 sept, de la ora 19 la Hotel Metropolis. Avem in vedere, acordarea unor burse pentru copii si tinerii talentati, interesati sa continue studiul acestui gen muzical si sa participe la activitati asemanatoare in tara si strainatate, cuantumul bursei fiind determinat de sumele adunate in acest sens.
Pregatire cu elevii si repreyentare in concert: Julia Kocis - tobe, Cluj; Gerhardt Bekes - trombon, Cluj; Tiberiu Herdlicska - pian, Cluj; Ioana Popa, voce, Bistrita; Oana Muresan, voce, Cluj, Bistrita; Mircea Borzos, clarinet, Bistrita; Codrut Ceoarec, saxofon, Bistrita; Mihai Berchi, contrabas, Bistrita; Florin Precup, trompeta, Bistrita; si elevul Cristian Copaciu, chitara, Bistrita.

0 comentarii2877 vizualizări26 septembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0