Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
KINGS ON ICE: Evgeni Plushenko si Edvin Marton.

Cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume vine la Cluj. In deschiderea evenimentului "Kings on Ice" va avea loc un concert de colinde sustinut de Marcel Pavel si Paula Seling.

Invitatii speciali ai galei de la Cluj sunt trei renumiti campioni internationali ai patinajului artistic: Brian Joubert, Johnny Weir si Tomas Verner .

Organizatorii evenimentului au confirmat ca Evgeni Plushenko va sustine toate evenimentele programate in perioada urmatoare (inclusiv "Kings On Ice" de la Cluj-Napoca), infirmand astfel zvonurile privind o potentiala interventie chirurgicala la coloana vertebrala.

Cluj-Napoca, 26 octombrie 2015:  Spectacolul de patinaj artistic, "Kings on Ice" va avea loc vineri, 18 decembrie 2015, pe patinoarul amenajat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incepand cu ora 20:00. Show-ul de clasa mondiala este o combinatie unica de divertisment si sport, in care acrobatiile spectaculoase si demonstratiile impecabile de talent si tehnica ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

"Kings On Ice" ajunge la Cluj dupa cinci editii desfasurate la Bucuresti cu casa inchisa, fiind considerat cel mai renumit si indragit eveniment de gen din Romania. Publicul clujean il va putea admira pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, dupa luni intense de antrenament, va prezenta un program special, o compozitie originala si o compilatie best-of a celor mai bune si indragite momente din programele care l-au consacrat.

Alaturi de celebrul patinatorul rus, Evgeni Plushenko, invitati speciali ai evenimentului de la Cluj sunt trei cunoscuti reprezentanti ai patinajului artistic: Brian Joubert (campion mondial in 2007, triplu campion european si de 8 ori campion national in Franta), Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 si multiplu campion american) si Tomas Verner (campion european in 2008 si de 10 ori campion national in Cehia).

Alaturi de acesti grandiosi patinatori de la gala "Kings on Ice" nu va lipsi laureatul premiului "Emmy" Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, "printul viorii" va oferi publicului prezent in Sala Polivalenta din Cluj un show de neuitat.

Inainte de intrarea in scena a "regilor ghetii", publicul ardelean va putea intra in atmosfera sarbatorilor de iarna, cu multa emotie si buna dizpozitie, impreuna cu doi dintre cei mai iubiti artisti romani: Marcel Pavel si Paula Seling. Acestia vor interpreta compozitii muzicale proprii dar si piese celebre dedicate sarbatorilor de iarna. Concertul de colinde din deschidere este programat sa inceapa la ora 20:00.

Biletele pentru "Kings On Ice" variaza intre 95 si 495 RON si se gasesc la standul de bilete din Iulius Mall, in reteaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, reteaua OMV, librariile Carturesti si Humanitas, sau online pe eventim.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.

 

 

Persoana de contact:

Adrian Gog, PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii2849 vizualizări26 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0