Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Februarie 2021 - 428 vizitatori azi
Concert extraordinar NICU ALIFANTIS & ZAN la BISTRITA FOLK 2015.

Dupa mai multe prezente solo la unele editii anterioare ale festivalului "Bistrita folk",  Nicu Alifantis vine de data aceasta la Bistrita in formula ALIFANTIS & ZAN si avandu-l ca invitat pe violonistul Mihai Nenita. Este formula de scena cel mai des intalnita la concertele din acest an ale cantautorului, care in 2015 a avut o multime de proiecte muzicale. Cu ZAN, Nicu Alifantis canta din 1995, trupa fiind infiintata in acel an pentru imprimarea albumului sau "Voiaj". In anii urmatori Nicu Alifantis avea sa imprime mai multe albume cu colegii si prietenii sai de la ZAN ("Nichita", "Neuitatele femei" s.a.) si sa sustina proiecte concertistice in tara si in strainatate. Actuala componenta a trupei este Nicu Alifantis - voce, chitare, Mihai Nenita - vioara, keyboards, Virgil Popescu - bass, vocal, Razvan Mirica - chitare, vocal, Relu Bitulescu - tobe.

Concertul "ALIFANTIS & ZAN invitat MIHAI NENITA" de la "Bistrita folk 2015" va avea loc vineri, 13 noiembrie, la "Teatrul de vara" din Bistrita, fiind capul de afis al primei zile a festivalului. Intrarea este libera.

      Festivalul concurs pentru tineret BISTRITA FOLK este organizat de Centrul Cultural Municipal Bistrita si de Asociatia Culturala Romania din inima mea Bistrita (ASCRIM), cu sprijinul Primariei Bistrita si al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita - Nasaud. Sponsori principali: Rombat SA si Ecomas Energosystem Bistrita.

 

                               Presedinte executiv ASCRIM - FLORIN SASARMAN.

0 comentarii2527 vizualizări10 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0