Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 28 Septembrie 2020 - 5986 vizitatori azi
"Stafeta preluata de la Eminescu - Poezia merge mai departe".

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita vineri, 15 ianuarie, de la ora 1400, la workshop-ul intitulat "Stafeta preluata de la Eminescu - Poezia merge mai departe". Manifestarea dedicata celebrarii Zilei Culturii Nationale, precum si a marelui poet national Mihai Eminescu, este organizata de catre echipa de management a Strategiei Nationale de Actiune Comunitara, a Colegiului Tehnic Infoel- Bistrita si a Scolii Gimnaziale Nr.1.Bistrita.

     Invitati de onoare: poeta Elena M. Cimpan, poeta Maria Olteanu, scriitorul Menut Maximinian, poetul Alexandru Cristian Milos.  Sub tutela distinsilor oaspeti, elevii celor doua institutii de invatamant vor sustine un recital de poezie eminesciana,  acompaniat de chitara clasica.

      Manifestarea culturala se va desfasura la Casa Argintarului (Centrul German Bistrita), strada Dornei, nr. 5.

      Parteneri: Complexul Muzeal Bistrita- Nasaud, Strategia Nationala  de Dezvoltare Comunitara si Centrul Privat de Afaceri S.R.L. - Bistrita.

Evenimentul intitulat " Stafeta preluata de la Eminescu- Poezia merge mai departe" este parte a proiectului "Voluntarii  isi fac vocea auzita", lansat in luna octombrie 2015.

           

            Manager,

Gavrilas Vasilichi George Alexandru.

0 comentarii2142 vizualizări14 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0