Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 Martie 2021 - 27616 vizitatori azi
Doodle Art. Ro expozitie concurs gazduita de Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bistrita.

In perioada 15 februarie 2016 - 7 martie 2016 Scoala Gimnaziala Nr.1 Bistrita a gazduit expozitia concurs DoodleArt.Ro din cadrul proiectului "Prin arta devenim mai creativi, mai buni." La concursul de creatie plastica au participat elevi din sase scoli din judetul Bistrita- Nasaud si anume Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita, Liceul Crestin "Logos", Bistrita, Liceul "Radu Petrescu", Prundu Bargaului, Colegiul National "Liviu Rebreanu", Bistrita, Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare", Bistrita, Scoala Gimnaziala Josenii Bargaului Bistrita- Nasaud.

                Concursul a fost organizat de profesor Andreea Rus cu sprijinul doamnelor profesoare Adriana Scripet, Virginia Vararean, Claudia Pop care au coordonat activitatea elevilor de la scolile enumerate mai sus. Expozitia a fost gazduita de Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita iar elevii au fost recompensati cu premii si mentiuni pentru efortul si talentul lor.  Concursul se va finaliza cu o revista a expozitiei care va cuprinde imagini ale lucrarilor premiate. Felicitam elevii participanti intr-un numar foarte mare.

0 comentarii3976 vizualizări07 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0