Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 24 Februarie 2020 - 4342 vizitatori azi
Scoala Altfel. Sa stii mai multe, sa fii mai bun! la Complexul Muzeal B-N.

Saptamana intitulata "Scoala Altfel. Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" va invitam sa o petreceti la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, in "focurile creativitatii", intr-o atmosfera prietenoasa cu oameni calzi in preajma!

Muzeul va propune si in acest an sa va alaturati specialistilor institutiei, in cadrul unor activitati care va vor starni atat curiozitatea cat si indemanarea. Este vorba despre o serie de ateliere care va vor oferi posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod distractiv, de a va dezvolta creativitatea, ingeniozitatea si simtul estetic.

Muzeele si casele memoriale din cadrul Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud va asteapta sa le treceti din nou pragul intr-un program prelungit pentru a vizita atat expozitiile de baza cat si cele temporare organizate in aceasta perioada.

Atelierul "DECORATIUNI PASCALE", va fi organizat la Casa Argintarului, strada Dornei, nr. 5, iar atelierul de pictura : "A FOST ODATA...DINCOLO DE POVESTE. MOTIVE DECORATIVE POPULARE" va fi organizat la Muzeul "Casa saseasca"Livezile, str.Dorolea nr 84. Acest atelier isi propune sa stimuleze interesul tinerilor pentru descoperirea valorilor traditionale regionale prin cunosterea motivelor decorative populare specifice zonei.

De asemenea va invitam si la expozitia de primavara Brickenburg care va fi deschisa in perioada 19 - 24 aprilie intre orele 10,00 - 18,00 la Casa Argintarului. Cum de altfel a devenit o traditie iar fiecare expozitie Lego e altfel conceputa, si de aceasta data vom putea admira creatii lucrate cu migala iar iubitorii de Lego isi vor putea exercita indemanarea si creativitatea intr-un spatiu de joaca special amenajat.

Tema principala a manifestarii din acest an va fi "calea de fier" urmand a fi expuse modele oficiale de trenuri lansate de-a lungul timpului de catre celebrul producator de jucarii, precum si creatii unicat construite de membrii Asociatiei Brickenburg. De asemenea, din dorinta de a trage un semnal de alarma cu privire la despaduririle excesive si pe aceasta cale, constructorii Brickenburg vor prezenta o diorama surpriza legata de acest subiect.

 Iar daca va veti hotari sa veniti, veti descoperi si alte bucurii. Veti putea vizita expozitii tematice, veti afla lucruri noi despre istoria locurilor in care traiti sau povesti nerostite, despre vremuri demult apuse, pe care le spun exponatele muzeale.

Va asteptam cu drag!

 

MANAGER,

Gavrilas Vasilichi George Alexandru

0 comentarii2352 vizualizări15 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0