Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 03 Martie 2021 - 39366 vizitatori azi
"COLIBITA FOLK FEST".

Asociatia Aripi Folktime cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud prin Centrul Judetean pentru Cultura B-N si al Primariei Bistrita-Bargaului, va invita sa participati la cea de-a cincea editie a festivalului "COLIBITA FOLK FEST", ce se va desfasura in Complexul Turistic Fisherman S, pe malul Lacului Colibita, in zilele de 19 - 20 August  2016.

    Programul festivalului cuprinde o sectiune Open Stage incepand cu ora 18.00 - vineri si sambata - unde orice tanar sub 30 de ani se poate inscrie pana in data de 12 august a.c. 

    Incepand cu ora 20.00 pe scena vor urca nume sonore din folkul romanesc; printre invitatii de vineri amintim pe Adrian Ivanitchi, Vali Serban, Florin Sasarman&Alexandru Filip, Dan Vana, Grupul Ecoul ( Magda Puscas&Sorina Bloj si Rares Suciu), MIRCEA VINTILA si altii.

   Pentru cea de a doua seara de festival, pe langa talente locale - amintim aici pe Cristina Cret - isi vor da mana sa va aduca bucuria muzicii folk Cristi Buica, Maria Gheorghiu, Emeric Imre&Jimi El Laco, Zoia Alecu si VASILE SEICARU.

    In fiecare seara, la Open Stage, se vor premia cei mai talentati dintre concurentii iscrisi, in urma prestatiei unui cantec sau doua.

   Va asteptam sa petreceti doua seri pline de poezie cantata, sa va racoriti cu o bere rece si sa gustati din gulasul la ceaun, specialitatea casei.

   Ca in fiecare an in aceasta perioada, sunteti invitati la  SARBATOAREA  SUFLETULUI  PURURI  TANAR , Colibita Folk Fest!

 

     Toni  Vlad  presedintele As. Aripi Folktime.

 

0 comentarii2247 vizualizări18 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0