Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 02 Martie 2021 - 5942 vizitatori azi
"Minoritatea germana din Romania. Trecut si prezent in Europa unita".

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti si Forumul Democrat al Germanilor din Romania, filiala Bistrita-Nasaud va invita la vernisajul expozitiei "Minoritatea germana din Romania. Trecut si prezent in Europa unita".

Invitati de onoare a acestui eveniment sunt: Vasile Sebastian Dancu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Werner Hans Lauk, ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti, deputatul Ovidiu Victor Gant si dr. Paul Jürgen Porr, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania. La eveniment vor participa  reprezentanti ai Forumului Germanilor din intrega tara, gazduiti in aceste zile de Thomas Otto Hartig, presedintele executiv al Forumului Democrat German din Bistrita. Expozitia cuprinde o colectie de panouri luminoase, cu afise care prezinta bogata istorie a etnicilor germani din Romania, in imagini sugestive si texte redactate atat in limba romana cat si in  limba germana.

Evenimentul se va desfasura vineri, 23 septembrie, ora 18.00, la Centrul German Bistrita - "Casa Argintarului", din strada Dornei, nr.5.

Va asteptam cu drag!

 

Manager,   Alexandru Gavrilas

0 comentarii3584 vizualizări22 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0