Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Expozitia "Minoritatea germana din Romania. Trecut si prezent in Europa unita" la Bistrita.

Consiliul Judetean B-N si Complexul Muzeal B-N in colaborare cu Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti si Forumul Democrat al Germanilor din Romania, filiala B-N auorganizat vernisajul expozitiei "Minoritatea germana din Romania. Trecut si prezent in Europa unita". Invitati de onoare al acestui eveniment au fost: Vasile Sebastian Dancu - ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Werner Hans Lauk - ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti, deputatul Ovidiu Victor Gant si dr. Paul Jürgen Porr, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania.

La eveniment au participat  reprezentanti ai Forumului Germanilor din intrega tara, gazduiti in aceste zile de Thomas Otto Hartig, presedintele executiv al Forumului Democrat German din Bistrita. Expozitia cuprinde o colectie de panouri luminoase, cu afise care prezinta bogata istorie a etnicilor germani din Romania, in imagini sugestive si texte redactate atat in limba romana cat si in  limba germana.

Expozitia a fost deschisa vineri, 23 septembrie, la Centrul German Bistrita - "Casa Argintarului", din strada Dornei, nr.5.


.

Foto - reportaj de Marius Chiuzan

.

0 comentarii3010 vizualizări26 septembrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0