Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 28 Februarie 2021 - 24062 vizitatori azi
BISTRITZER OKTOBERFEST 2016.

BISTRITZER OKTOBERFEST 2016 IN PERIOADA 30 septembrie - 2 octombrie. Festivalul Bistritzer Oktoberfest, aflat la cea de-a treia editie, este organizat de Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" si Primaria Bistrita si va incepe in 30 septembrie, iar timp de 3 zile bistritenii si turistii vor avea parte de multa bere, preparate traditionale bavareze, concursuri cu premii, muzica de buna calitate si multe, multe surprize.
Festivalul se va desfasura pe scena mare din Piata Culturii, in fata Palatului Culturii, unde vor avea loc spectacole folclorice, muzica usoara, dar si o serie de concerte cu muzica de fanfara.
De la festival nu vor lipsi premiile si surprizele. Astfel, ca si in editia de anul trecut, vor avea loc o serie de concursuri: Aruncarea butoiului cu bere, Bere Viteza, Bere Cross si Karaoke, participantii fiind premiati in halbe de bere.
Pe scena mare vor urca, in fiecare seara, trupe de muzica cu specific bavarez dar si ansambluri folclorice romanesti. Printre cei care ne vor incanta la serile de distractie se numara Fuego, Lidia Buble, Maxim, Distinto si DJ Michael Star.

daily news

0 comentarii3276 vizualizări28 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0