Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 15 August 2020 - 26786 vizitatori azi
Festival de jazz in Parcul mare din Bistrita.

Pe durata a mai multor zile, 7-10 octombrie 2016, va avea loc editia a II-a a Festivalului "Bistrita Armonia Jazz",  proiect initiat de catre Asociatia "Armonia" Bistrita si cofinantat din bugetul local al muncipiului Bistrita. Deschiderea festivalului,  va avea loc vineri 7 octombrie 2016, ora 16:00 in Clubul Cosbook al Biblioteci Judetene "George Cosbuc", urmand ca  activitatile sa se desfasoare ulterior  in mai multe locatii: Liceul de Muzica "Tudor Jarda", Parcul Municipal si Palatul Culturii, dupa urmatorul program:

In zilele de 7-9 octombrie 2016,  Masterclass "Bistrita Armonia Jazz",  la Liceul de Muzica "Tudor Jarda" Bistrita, workshop-uri cu "Bigg Dimm A Band", cursuri pentru interpretare instrumentala / vocala, coordonate de catre lect. univ. dr. Razvan Metea , de la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, pentru elevi si tineri interesati sa se perfectioneze in studiul jazz-ului

Sambata si duminica, 8-9 octombrie 2016, zilnic intre orele 10:00 - 20:00, in Parcul municipal din Bistrita: reprezentari artistice si muzicale, "street food festival", "targ mestesugaresc", standuri expozitionale si cu vanzare, zona pentru  hamace si fotolii "bean bags", reprezentari teatrale, activitati muzical-sportive, spatii special amenajate pentru tineri, copii si parinti, ateliere in aer liber si workshopuri de creatie, activitati de divertisment. "Biblioteca - BeanBagBooks in the park"si o activitate supriza organizata de catre Biblioteca judeteana "George Cosbuc" pe durata celor doua zile, "Babywering Fitness" cu Scoala Mamei "Samas" Bistrita, "Space in children s vision" dedicatea Saptamanii internationale a spatiului cosmic, "Culori muzicale" - atelier de pictura pt copii organizat de catre "Scenica, poarte spre arte",  multe alte activitati si surpize placute.

Invitati: DJ Bamfi care va intretine atmosfera pe durata celor doua zile, Dance Star Academy,  Reborn Dance, Scoala de dans BNRitm, Cheers All Stars, actorul Mihai Amarie, Ralph- voce, Matei Cretiu Codreanu- saxofon,  actorul Adrian Stramtu cu un program indeit de steep, trupa de jazz Essential Notes, Ilinca Forna & band, Ovidiu Judet-saxofon, Cristi Copaciu & band si Balasa Percussion care v-or incheia programul Festivalului in Parcul municipal, duminica 9 octombrie, cu un concert inedit si filmarea unui spectaculos videoclip.

Festivalul se va incheia luni, 10 octombrie 2016, ora 19:00, in sala de spectacole a Palatului Culturii din Bistrita, cu un  Concert de Jazz, sustinut de catre tinerii artisti prezenti la Masterclass, elevi si profesori, impreuna cu  invitatii de la "Bigg Dimm A Band". 

Parteneri festivalului sunt: Palatul Culturii, Liceul de Muzica "Tudor Jarda", Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" si Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud.

 Sponsori principali: S.C. "Teraplast" S.A.,  S.C. "Leoni Wiring Systems " S.R.L. Bistrita,

Eveniment sustinut de catre: Fundatia Cultural Umanitara "Henri Coanda" Bistrita, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Pensiunea "Miracolo", Restaurant "Rapsodia", Pizzeria "Tonigth", TMK, Scoala Mamelor "Samas", "Newart of BodyGym" si o echipa inimoasa de voluntari.

Foto-video: "LifeVision", "Daily Events Media Studio", "Snapshots by Daniel Dreptate".

 

 

prof. Claudiu Sular - presedinte executiv Asociatia Armonia Bistrita

 

0 comentarii3703 vizualizări02 octombrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0