Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 28 Februarie 2021 - 6676 vizitatori azi
Expozitiei "INCEPUTUL SFARSITULUI" al pictorului Retegan Macedon.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici - Filiala Interjudeteana Cluj-Bistrita va invita joi, 20 octombrie 2016, de la ora 17.00 la vernisajul expozitiei "INCEPUTUL SFARSITULUI" al pictorului Retegan Macedon, care va avea loc in salile de Arta Contemporana  a Muzeului Bistrita din str. Gen. Grigore Balan nr.19. Expozitia cuprinde ciclul "Metafiinte", compozitii cu Adam si Eva, viata ca drum si peisaje din taberele de creatie de la Colibita, toate acestea intrunind cea mai bogata expozitie de picturi.

          Artistul Macedon Retegan a conturat un univers original, de nisa, la limita dintre religiozitate si ateism, intre sacru si profan, dintre recunoasterea si problematizarea lui a fi, intr-o atmosfera metafizica incarcata de semnificatii multiplicate.

          Prezinta: P.S.Episcop Florentin Crihalmeanu, critic de arta Mircea Oliv, istoric de arta prof. Duda Vasile, artist plastic prof.dr. Marcel Lupse si artist plastic Gavrilas Alexandru.

           Va asteptam cu drag!

 

          MANAGER,

   Alexandru Gavrilas.

0 comentarii4858 vizualizări19 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0