Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 10 Iulie 2020 - 5262 vizitatori azi
Cetitor, deparaziteaza-ti creierul.

Biblioteca Judeteana Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Uniunea artistilor plastici-Bistrita, organizeaza in 11 aprilie 2011 a opta editie a "Intalnirilor de luni", eveniment literar bilunar moderat de scriitorul Dan Coman.

In cadrul seriei de intalniri desfasurate sub sloganul "Cetitor, deparaziteaza-ti creierul!" vor avea loc lansari de carte, concerte, dezbateri precum si o serie de lecturi publice de la care nu vor lipsi cei mai importanti scriitori romani contemporani.

"Intalnirile de luni" isi propun sa promoveze lectura in randul tinerilor, sa ii atraga spre literatura si biblioteci, demonstrand totodata ca literatura este un fenomen viu.

 

A opta sesiune va avea loc luni, 11 aprilie, ora 19, la Galeriile Arcade24 ale UAP si il va avea ca invitat special pe RADU VANCU, unul dintre cei mai admirati tineri scriitori din Romania. Radu Vancu va lansa cea mai recenta carte a sa, Sebastian in vis ( laureata recent cu Premiul pentru poezie al revistei Observator Cultural) si va sustine o lectura din poemele sale.

                           Cetitor, deparaziteaza-ti creierul! Literatura e vie!

Ne vedem luni!

Radu Vancu s-a nascut in 1978, in Sibiu. A publicat cinci carti de poezie : "Epistole pentru Camelia", Imago, 2002; "Biographia litteraria", Vinea, 2006, "Monstrul fericit", Cartier, 2009, "Sebastian in vis", Tracus Arte, 2010 ( Premiul Observator Cultural pentru poezie, 2011), "Amintiri pentru tatal meu", Vinea, 2010, plus un eseu despre poezia lui Mircea Ivanescu ("Mircea Ivanescu. Poezia discretiei absolute", Vinea, 2007). Actualmente este lector universitar la Facultatea de litere din Sibiu.

http://connecteen.ro/din-oras/radu-vancu-invitat-la-intalnirile-de-luni/

 

 

 

 

0 comentarii1988 vizualizări11 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0