Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 08 August 2020 - 19226 vizitatori azi
Expozitia de LEGO - Brickenburg 2017

Expozitia de primavara Brickenburg 2017 aduce din nou Bistrita in atentia fanilor LEGO pregatind si cateva surprize. Aflata la cea de-a V-a editie, traditionala expozitie de primavara Brickenburg organizata de Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Asociatia Brickenburg, isi va primi vizitatorii incepand de vineri, 7 aprilie pana duminica 9 aprilie, la Casa Argintarului din str. Dornei nr. 5, intre orele 11,00 - 19,00.

        Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si aduce in atentia publicului impresionante constructii originale realizate de membri ai Asociatiei Brickenburg.

        La fel ca in fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilitatile de combinare a elementelor LEGO®, iar cei mai tineri vor avea posibilitatea sa participe la concursurile de indemanare, creativitate si viteza care se vor desfasura pe parcursul evenimentului.

        Asociatia Brickenburg, reprezentata la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizatii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscuta la nivel mondial prin creatiile de inalta clasa realizate de membri sai, prezentate in tara si in strainatate, precum si prin evenimentele pe care le

pune in practica.

 


Va asteptam cu drag!


    MANAGER,
Alexandru Gavrilas.

0 comentarii3451 vizualizări06 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0