Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 25 Februarie 2021 - 40512 vizitatori azi
Seara britanica - turneu national cu Razvan Suma - violoncel si Rebeca Omordia - pian.

PRIMARIA MUNICIPIULUI BISTRITA, CENTRUL CULTURAL MUNICIPAL G. COSBUC, SOCIETATEA DE CONCERTE  va invita la Seara britanica - turneu national cu Razvan Suma - violoncel si Rebeca Omordia - pian.  Duminica 14 mai 2017, ora 19:00, Sinagoga

Turneul national Seara britanica il readuce pe scenele din Romania pe violoncelistul Razvan Suma, intr-un turneu national in care va evolua alaturi de pianista Rebeca Omordia, in perioada 13 - 17 mai 2017. Cei doi muzicieni vor ajunge la Bistrita pe 14 mai orele 19.00, la Centrul Multicultural Sinagoga.
Cei doi muzicieni au pregatit pentru turneul din Romania un repertoriu exclusiv englezesc, cuprinzand cunoscute piese de Frederick Delius, William Lloyd Webber, John Ireland, Ian Venables, S. Coleridge - Taylor, Edward Elgar, Frank Bridge, completate cu o lucrare scrisa special pentru acest turneu de compozitorul si criticul muzical Robert Matthew - Walker, intitulata Fast Music.


Acest turneu a fost precedat de sapte concerte in Marea Britanie, sustinute in luna martie, organizat de Institutul Cultural Roman din Londra, in parteneriat cu John Ireland Trust si Fourchiefs Productions. Artistii au intrat in contact cu publicul nu numai prin limbajul muzicii, ci si printr-un dialog direct la Hertford College, Oxford University (8 martie), Institutul Cultural Roman din Londra (9 martie), Birmingham and Midland Institute (10 martie), continuand la Blackheath Halls (13 martie), Cheltenham (14 martie), pentru a se reintalni cu exigentul public londonez in sali precum St James’s Piccadilly (17 martie) si binecunoscuta St Martin-in-the-Fields (20 martie), adevarat templu al muzicii de camera.


Pret bilet: 20 lei, 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

0 comentarii4109 vizualizări13 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0