Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Februarie 2021 - 1410 vizitatori azi
Concert Mike Godoroja: "NASCUT IN ROMANIA".

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Societatea de Concerte Bistrita va invita duminica, 28 mai, la ora 19.00, la Sinagoga are loc un concert extraordinar multimedia sustinut de Mike Godoroja & Blue Spirit... 

Evenimentul se intituleaza "Nascut in Romania" 

Mike Godoroja: 
"NASCUT IN ROMANIA este proiectul mult asteptat de mine… aproape 20 de ani mi-au trebuit ca sa inteleg ca ceea ce am eu de spus este aici si "AICI" inseamna Romania. 
O tara care traieste prin oameni si vietile lor, prin mine si propria mea calatorie prin viata si asta nu e putin lucru deloc!

A ? nascut in Romania nu este o rusine sau o mandrie mai mare decat a ? american, neamt sau coreean… Aici sunt parintii si copiii mei, sunt ingropati bunicii si matusile mele, sunt prietenii mei de su?et, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Raducanu si al lui Florian Pittis, aici este publicul pe care il iubesc si il cinstesc… si asta nu e putin lucru…inseamna TOTUL!" 

 

0 comentarii3416 vizualizări25 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0