Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 28 Februarie 2021 - 100 vizitatori azi
Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud le este recunoscatoare profesorilor voluntari!

Incheierea celei de a doua editii a proiectului "Vacanta la Biblioteca - Fabrica de idei estivale" s-a facut cu reunirea profesorilor si instructorilor voluntari care au sustinut proiectul. Intalnirea s-a desfasurat in Clubul Cultural "Cosbook" si a fost una deosebit de agreabila. In prealabil, profesorii voluntari au vizitat expozitia lucrarilor realizate de copiii participanti la atelierele de desen si fotografie si au apreciat larga paleta de culori asternute pe hartie sau pe fotografii de catre copii. Mandru de reusita proiectului, managerul Bibliotecii Judetene "George Cosbuc" Bistrita Nasaud, scriitorul Ioan Pintea, a tinut sa le multumeasca tuturor celor prezenti pentru reusita.

 "Vreau, in primul rand, sa va multumesc pentru ca ati facut un efort mai mult decat meritoriu pentru aceasta perioada de vacanta si v-ati rupt din timpul dumneavoastra foarte pretios  si ati venit la Biblioteca Judeteana. Este un gest rarisim, cred eu!  Vazand ceea ce a scris presa, ascultand opinia cititorilor, opinia parintilor, a copiilor si opinia colegilor mei, pot spune ca implicarea dumneavoastra inseamna foarte mult si pentru opinia publica, si pentru noi. Prin urmare, eu va multumesc din suflet pentru ca, de fapt, dumneavoastra ati fost motoarele acestei actiuni culturale. Le multumesc si autoritatilor locale si scolilor din Maieru, Parva si Muresenii Bargaului, care au facut posibila prezenta unor copii din aceste localitati la activitatile noastre si suntem siguri ca anul viitor vom lucra cu si mai multi elevi de la scolile din judet.  Ii multumesc in mod special d-nei Rodica Badaluta,  coordonatoarea acestui proiect. 

 Cei prezenti la intalnirea de incheiere a proiectului "Vacanta la Biblioteca - Fabrica de idei estivale" au primit cate un tricou, revista "Ipostaze" a Bibliotecii Judetene si carti din partea organizatorilor.

 In finalul intalnirii,  coordonatoarea proiectului "Fabrica de idei estivale, bibliotecara Rodica Badaluta a tinut sa le multumeasca, atat profesorilor voluntari, cat si colegilor sai care s-au implicat in derularea acestuia. "Ati dovedit un adevarat profesionalism in tot ceea ce ati facut pe parcursul proiectului, de care au beneficiat din plin copiii si pentru aceasta va multumesc foarte mult. Sper ca si comunitatea bistriteana sa aprecieze ceea ce am facut noi in aceasta vara la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" si de aceea le multumesc si colegilor care au sprijinit prin implicarea lor derularea proiectului:  Elena Cojocaru,  Florin Sasarman, Camil Hosu.

 Satisfactia lucrului bine facut se putea citi pe fetele tuturor voluntarilor care au sustinut proiectul "Vacanta la Biblioteca - Fabrica de idei estivale", si vorbim aici de profesorii: Elena Cojocaru, Roxana Kovacs, Alina Tomi, Sorina Crina Peter, Mircea Peter, Lucretia Filipas, Ana Maria Dragonici, Diana Morar, Oana Petra Baciu si Monica Artene, de instructorii Maria Nigel, Vasile Bodea, Elena Bodea, Adrian Gaurean si Ana Gabriela Adam, dar si de elevii Miclea Andreea, Berbecaru Ralph, Maierean Diana, Bodea Vasilica si Nadia Biris.

 Data fiind afluenta foarte mare la atelierele organizate in aceasta vara, Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud lucreaza, deja, la dezvoltarea acestui proiect pentru vacanta mare a elevilor din 2018!

0 comentarii4305 vizualizări27 august 2017
rss 2.0
rss 2.0