Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 27 Februarie 2021 - 24782 vizitatori azi
"Patrimoniu banatean" de Marius Matei si dr. Alexandru Chituta.

Un nou eveniment de exceptie va asteapta la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud. Toti cei care au admirat splendoarea costumelor populare banatene prezentate in expozitia "TEZAUR BANATEAN - Ansambluri vestimentare, podoabe si documente foto-etnografice" sunt asteptati marti, 26 septembrie 2017, de la ora 18 pentru a participa la lansarea volumului "Patrimoniu banatean", realizat de Marius Matei si dr. Alexandru Chituta.

         Cartea prezinta in paginile sale costume populare unicat, parte a Colectiei etnografice Marius Matei, singura de acest gen din Banat si printre cele mai laudate colectii private din Romania in materie de costum popular. Evenimentul va fi intregit de recitalul sustinut de artista de muzica populara Lia Lungu.

         Manifestarea este realizata in parteneriat cu Asociatia Culturala pictor Octavian Smigelschi Sibiu, Colectia etnografica Marius Matei si Muzeul Satului Banatean.

 

 

         Va asteptam cu drag!

             MANAGER,

        Alexandru Gavrilas.

 

0 comentarii3409 vizualizări22 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0