Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"Editie Speciala" cu HORATIU MALAELE.

"Editie Speciala" cu HORATIU MALAELEcel mai nou spectacol de comedie pe 18 noiembrie, la Palatul Culturii din Bistrita. Isi poarta cu pasiune haina de actor, bagheta de regizor si penita de grafician, iar salile de spectacol arhipline si aplauzele fulminante ale spectatorilor, reprezinta cea mai mare bucurie a sa.

Dupa succesul incontestabil inregistrat cu recitalul exceptional "Sunt un orb", actorul HORATIU MALAELE, maestrul ironiei si al hazului ascutit ii invita pe iubitorii spectacolelor de comedie la maratonul rezistentei la umor, in cel mai nou spectacol, intitulat "Editie Speciala".  Evenimentul va fi pus in scena, sambata, 18 noiembrie, la Palatul Culturii din Bistrita, incepand cu ora 18:00.

Horatiu Malaele va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari. Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca prin stari afective intense, pornind de la vibratia emotionala si fulminand, in mod evident, cu rasul in hohote. La baza spectacolului "Editie Speciala" se afla texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului, dar si cu melodii speciale interpretate de indragitul artist Radu Captari.

Horatiu Malaele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante in piese de teatru si filme, a semnat acte regizorale de calibru si este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau carti insemnate. 

Biletele pentru spectacolul programat sambata, 18 noiembrie, pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii de spectacol sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.

 

 

0 comentarii2555 vizualizări20 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0