Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 25 Februarie 2021 - 15368 vizitatori azi
Expozitiei de pictura "EKG" si lansare de carte "SISSI".

In cadrul proiectului "FORMA SI DIALOG", Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, va invita joi, 30 noiembrie ora 17, la Muzeul de Arta Comparata Sangeorz Bai la vernisajul expozitiei de pictura "EKG" a Dalinei Badescu si lansarea de carte "SISSI" a lui Pavel Susara.

          Dalina Badescu cu ciclul de pictura "EKG" aduce in zona vizualului o alta lume, nu realitatea exterioara, nici cea interioara, ci o lume la granita tehnologiei cu pulsul nostru vital.

          Pavel Susara, critic si istoric de arta, poet si publicist, cercetator specializat in arta plastica contemporana, a publicat un volum de versuri captivant intitulat "Sissi".

           Cartea se recomanda atat pentru abordarea lirica a subiectului cat si pentru remarcabila performanta grafica a intregului volum, o abordare de o modernitate imediata semnata de Mircea Bochis, un volum de versuri ce poate fi caracterizat cu un singur cuvant:unicitate!

          Curator expozitie, Maxim Dumitras

          Va asteptam cu drag!

 

          MANAGER,

     Gavrilas Alexandru

 

0 comentarii2618 vizualizări29 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0