Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 24 Octombrie 2018 - 4246 vizitatori azi
Expozitia de iarna Brickenburg 2017.

Expozitia de iarna Brickenburg 2017 organizata de Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Asociatia Brickenburg aduce din nou Bistrita in atentia fanilor LEGO. Lumea constructiilor din caramizi LEGO(R) isi va deschide portile pentru publicul vizitator incepand de marti, 5 decembrie pana duminica, 10 decembrie la Casa Argintarului din str. Dornei nr. 5, intre orele 11,00 - 19,00. Lucrari care au fost admirate la expozitii internationale de prestigiu si lucrari in premiera, realizate de membrii Asociatiei Brickenburg, vor fi prezentate in cadrul evenimentului.

 Cei mici si cei mari vor putea participa la ateliere de constructie gratuite si vor putea testa functionarea a diverse mecanisme realizate exclusiv din elemente LEGO(R).

 Asociatia Brickenburg, reprezentata la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizatii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscuta la nivel mondial prin creatiile de inalta clasa realizate de membri sai, prezentate in tara si in strainatate, precum si prin evenimentele pe care le pune in practica.

  Va asteptam cu drag!

 

     MANAGER,

 Alexandru Gavrilas.

0 comentarii1120 vizualizări05 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0