Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 Martie 2021 - 27798 vizitatori azi
Ateliere Re-creative bufnicesti la Biblioteca.

Cu ocazia Saptamanii Cartii pentru Copii (deoarece se apropia cu pasi repezi 1 iunie) Biblioteca Judeteana George Cosbuc BN si Palatul Copiilor Bistrita au organizat si activitatea Recreatia Mare - ateliere Re-creative, in gradina Ioan Alexandru. Provocarile bufnitelor cat si jocul de rol au atras nu numai copiii, ci si adultii.

In deschiderea jocurilor, poetul Ioan Cioba impreuna cu sotia lui au redevenit pentru cateva minute copii, participand la aventura "in cautarea bufnitelor". Uimit de provocarile copiilor si de creativitatea lor, scriitorul i-a felicitat si le-a multumit pentru ca i-au oferit sansa de a mai fi copil. Ca si premiu pentru provocarea indeplinita.... au primit in dar bufnitele gasite, plus bomboane de la Bufnita DoReLisa (mascota activitatii, o bufnita de plus).

Alaturi de noi a fost si directorul bibliotecii, poetul Ioan Pintea, caruia ii multumim pentru sprijinul acordat si incurajarile oferite. Un angajat muzical al Bibliotecii, Florin Sasarman, ne-a uimit pe toti prin talentul de a imita bufnite, obicei din copilarie. In jocul nostru a intervenit chiar si bibliotecara Rodica Linul, fotograful bibliotecii, Camil Hosu, dar si profesoara noastra coordonatoare - Ionela-Silvia Nusfelean.

Deci, inveselind atmosfera, atelierul de lucru si aventurile noastre au atras atat cititori mai mici, mai mari, cat si bibliotecari. La sfarsit, catalogul Bufni impresii s-a umplut, cu multe cuvinte frumoase, felicitari, multumiri, ceea ce ne bucura. Bufnita de la Bufni impresii impreuna cu DoReLisa au fost, dupa parerea mea, cele mai fericite, alintate si vizitate bufnite. Incantati de joc, cred ca vom organiza si a doua editie a atelierului bufnicesc. Daca vreti si voi sa participati si sa fiti la curent cu activitatile noastre, urmariti-ne pe site-ul Palatului si al Bibliotecii.

 

Andrea Suto, clasa a VI-a

Jurnalism, Palatul Copiilor Bistrita

 

0 comentarii2478 vizualizări05 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0