Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 10 August 2020 - 13918 vizitatori azi
Comunicat de presa Asociatia Aripi Folktime.

In mai putin de o saptamana, mai precis pe 10 august, se va da startul celei de a VII-a editii a festivalului de muzica folk  Colibita  Folk  Fest 2018. Asa cum s-a anuntat in urma cu trei saptamani, Open Stage-ul de anul acesta va fi jurizat si se vor acorda premii in bani, iar premiul cel mare consta in cate o chitara electroacustica in fiecare din cele doua seri. Sunt inscrisi pana acum opt concurenti din Bistrita-Nasaud, Bucuresti si Arad. Mai prelungim inscrierile pana pe 7 august, la nr. de telefon 0742 529 271.

  Fata de lista de interpreti in recital prezentata initial, au intervenit unele modificari ce nu tin de alegerea asociatiei neaparat, mai ales cele mai putin pozitive. Asa ca anuntam pe aceasta cale afisul cel mai probabil: Vineri 10 august   -  Antonia & Tudor Ivascu, Vali Serban & Florin Sasarman, Puiu Ivanitchi, Grupul ECOUL (Sorina Bloj, Magda Puskas & David Gabriel Dody), Cristi Buica si Ducu Bertzi & C-tin Niculae.

                        Sambata 11 august   -   Sorin Gazdac & Ani Gheorghe, Krypton Unplugged, Calin Pop (Celelalte Cuvinte ), Raul Carstea, Zoia Alecu, Marius Batu ( POESIS ), Vasile Seicaru & Mishu Constantinescu (ex-Bosquito).

   Din motive personale, poetul George Stanca nu va putea participa la eveniment, ca de altfel si cel de-al doilea membru al Grupului POESIS, Eugen Baboi.

  Amfitrion : VALI  SERBAN

  Sonorizare & Lumini:   Backstage Didel Pascaru     

  Doar publicul mai trebuie sa-si faca aparitia, ca vremea buna se pare ca e de partea noastra.

                        Sarbatoarea Sufletului Pururi Tanar   =   Sarbatoarea Muzicii Folk

        
 Evenimentul este sustinut la fel ca in anii trecuti de Consiliul Judetean prin Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Primaria Bistrita-Bargaului, Primaria Prundu-Bargaului, Primaria Tiha-Bargaului si cativa oameni inimosi pe care o sa vi-i amintesc la fata locului, adica pe scena!


        Toni Vlad - presedintele AS. Aripi Folktime   

 

 

 

0 comentarii2247 vizualizări07 august 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0