Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 25 Februarie 2021 - 988 vizitatori azi
"Visuri de altadata..." - Sever Sasarman.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita miercuri, 26 septembrie, ora 13.00 la Muzeul Graniceresc Nasaudean la vernisajul expozitiei de pictura intitulata "Visuri de altadata..." a artistului Sever Sasarman, un artist foarte apreciat in strainatate, care a expus de-a lungul timpului in numeroase tari precum Italia, Germania sau Elvetia.
          Sever Sasarman considera ca: "…pictura e viata vietii mele…fara ea, parca nu as exista…tehnica mea a fost o cautare, pentru ca eu vesnic sunt in cautare…eu caut in sufletul meu un mod de exprimare prin culori…fortez culorile, natura materiei, ca sa-mi pot exprima sufletul".

          Profunzimea acestei atitudini denota nu numai experienta si claritate tematica, ci si o structura clara a abordarii actului de creatie spre o directie unde arta proprie devine un limbaj profund si un instrument de expresie a universului interior.
          Expozitia va fi deschisa publicului in perioada 26 septembrie - 10 noiembrie 2018.


 Va asteptam cu drag!

          Manager, 
     Alexandru Gavrilas

 

0 comentarii2443 vizualizări25 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0