Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
FLUO IMMERSION.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Asociatia Culturala "Pictor Octavian Smigelschi" si Brukenthal von Studio Sibiu va invita miercuri 10 octombrie, ora 17.00 in sectia de Arta Contemporana la vernisajul expozitiei FLUO IMMERSION, a artistului sibian Andrei Popa. Folosirea tehnicilor si materialelor dependente de lumina, il fac pe Andrei Popa unic in peisajul artistic autohton. Dintre artistii emergenti, cu ample cunostinte de istoria si teoria artei, Andrei aduce un suflu nou si este clar constient de asta.

''Subiectul lucrarilor mele este investigarea unor legaturi ascunse dintre lumea naturala si arhitectura, prin prisma limbajului comun al geometriei sacre, intr-un efort de a descoperi secrete ale organizarii materiei. Fascinatia pentru natura m-a impins sa studiez si sa caut a intelege secretele functionarii ei, iar mai presus de orice am fost uimit sa descopar modul in care lumina solara (si radiatiile UV pe care le contine aceasta) transforma specii si determina organisme sa se dezvolte dupa anumite modele geometrice'', afirma artistul.

          Curatori expozitie Alina Berbecaru, Alexandru Constantin Chituta si Alexandra Maria Galabut.

           Va asteptam cu drag!

 

          MANAGER,

    Alexandru Gavrilas

0 comentarii2618 vizualizări08 octombrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0