Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 02 Martie 2021 - 17728 vizitatori azi
Incepe Bistrita folk.

Editia a XVII-a a Festivalului BISTRITA FOLK se desfasoara in perioada 16 - 17 noiembrie si  le propune fanilor acestui gen muzical doua seri de recitaluri extraordinare. Afisul, cu Victor Socaciu, Ada Milea&Bobo Burlacianu, Dan Andrei Aldea, Catalin Condurache si grupul bistritean Arta in prima seara, Mircea Rusu Band, Alina Manole, Dinu Olarasu&Paul Arva, Anatol Rudei, Vali Serban&Marius Popa si grupul folk Armadia in a doua seara a convins publicul sa ia cu asalt casa de bilete a Centrului Cultural Dacia, astfel ca spectacolele sunt sold out de mai bine de o saptamana.

   Sa cante pe scena unui astfel de festival va fi o experienta de neuitat si pentru cei sase concurenti admisi in concursul festivalului: este vorba de Daria Andreea Boghean din Targu-Neamt, Sergiu Parvulescu din Vulcan, Hunedoara, George Octavian Palfi din Negresti Oas, Radu Constantin Comanescu din Moinesti, Bacau si bistritencele Diana Porca si Maria Matean. Premiile festivalului insumeaza peste 4 500 de lei, cel mai mare dintre ele fiind de   1 500 lei.

    Asteptat cu maxim interes la Bistrita folk, legendarul lider al trupei Sfinx, Dan Andrei Aldea va fi prezent vineri, incepand cu ora 12.30 la Clubul Cultural CosBook al Bibliotecii Judetene "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud pentru a se intalni cu cei dornici sa il cunoasca mai indeaproape. Evenimentul "Muzica poeziei, poezia muzicii" va fi onorat si de Catalin Condurache, care va vorbi despre poezia lui Bob Dylan si va interpreta cateva dintre cantecele marelui artist american.

     Festivalul National BISTRITA FOLK 2018 este organizat de Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud si Asociatia Culturala Romania din inima mea, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud.

    Sponsor principal: Ecomas Energosystem Bistrita. Sponsori: Equal SRL, Arhicris Logistic SRL, Pombis SA si Hotel Codrisor.

     Parteneri media: Radio Cluj, AsTv, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita-Nasaud, Rasunetul, Bistrita News, ProPolitica, Radio Somes si Radio Balada.

                                                       

 Presedinte executiv ASCRIM - FLORIN SASARMAN.

0 comentarii2814 vizualizări16 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0