Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 01 Martie 2021 - 8080 vizitatori azi
Mos Craciun, invitat special la Festivalul Electro Dance Music de la Bistrita!

Da, totul este adevarat, numai ca este construit din piese LEGO(R). Asociatia Brickenburg, impreuna cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, va invita la traditionala Expozitie de Iarna Brickenburg, gazduita de Casa Argintarului (Centrul German) din str.Dornei nr.5, in perioada 6 - 9 decembrie, dedicata nu doar fanilor LEGO(R), ci si tuturor celor curiosi sa exploreze lumi fantastice construite din celebrele caramizi. 
         Integrandu-se in spiritul Sarbatorilor de Iarna, editia din acest an completeaza frumosul Targ de Craciun al Cetatii Bistritei, adresandu-se, ca de obicei, nu doar copiilor, ci tuturor varstelor. Si fiindca este o perioada magica a anului, alaturi de lumea fermecata in care Mos Craciun pregateste darurile, pentru cei petrecareti va fi expusa lucrarea electro-functionala realizata de d-nul Balogh Laszlo, reprezentand un festival EDM. Cu migala, atentie si rabdare autorul a reusit sa "construiasca" atmosfera unui astfel de festival de la publicul entuziast si pana la sonorizare si jocurile fascinante de lumini.
         Evident, vizitatorii se vor putea bucura de multe surprize care asteapta sa fie descoperite in cadrul Expozitiei de Iarna Brickenburg de la Bistrita.
         Expozitia va putea fi vizitata incepand de joi, 6 decembrie, pana sambata, 8 decembrie, intre orele 11:00-19:00, iar duminica, 9 decembrie, intre orele 11:00-17:00. 
         Intrarea este libera.

          Va asteptam cu drag!

 

         Manager
  Alexandru Gavrilas

 

  

0 comentarii2632 vizualizări05 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0