Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 01 Martie 2021 - 2462 vizitatori azi
Maialului Bistritean se va desfasura in Padurea Schullerwald.

Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania - filiala Bistrita-Nasaud are deosebita placere de a va invita duminica, 5 iunie 2011, incepand cu ora 11ºº, la a XI-a editie a Maialului Bistritean care se va desfasura in Padurea Schullerwald.

Programul este unul variat pentru a satisface necesitatile tuturor categoriilor de varsta. Astfel, vor fi prezente fanfarele din localitatile Rodna, Tigau si Jeica, copiii de la gradinitele in cadrul carora functioneaza grupe in limba maghiara. Va fi prezent, spre bucuria copiilor, Teatrul de papusi "Vrajitoarea" din Miercurea Ciuc. Sunt invitate formatiile de dans popular din Uriu, Malin, Teaca si Bistrita. Nu va lipsi nici muzica usoara, astfel va urca pe scena formatia Nosner Voice din Bistrita iar punctul culminant al zilei va consta din concertul sustinut de Pomázi Zoltán ( formatia Bojtorján) din Ungaria. Pe langa programul cultural, se vor desfasura si alte activitati in aer liber, participantii doritori se vor putea inscrie la diferite concursuri sportive. Gulasul specific bucatariei maghiare va fi gatit de bucatarese cu vasta experienta in domeniu.

Va asteptam cu drag!

 

 

Cu stima,

Biroul de presa UDMR Bistrita-Nasaud

0 comentarii1995 vizualizări31 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0