Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 19 Ianuarie 2020 - 2928 vizitatori azi
CU CARTEA PE ROTI LA CLUJ.

Ca de obicei, ultima zi joi a lunii, este dedicata cartii de catre Liga Scriitorilor, prin Cenaclul Literar "Artur Silvestri", cu sediul la Casa Armatei din Cluj. De data aceasta, scriitorul zilei a fost RODICA FERCANA, care si-a expus opera mult apreciata de multimea de scriitori prezenti, atat din Cluj, cat si din alte filiale.

Despre cartile sale bilingve, a vorbit Iulian Patca si Voichita Veres, coordonatorii cenaclului, cu completari si aprecieri la superlativ de catre colegii de la Nasaud, prezenti in numar de 8, la acest eveniment cultural: Ioan si Lucretia Mititean, Mircea Darosi, Floarea Ples, Romulus Berceni, Nicolae Lup, Leon Catarig si Nechita Bumbu. Poezia si cartea cu cele doua povestiri s-au prezentat intr-o tinuta de gala, cu un ritual de noblete, cu un ceremonial solemn, cu satisfactii dupa atatea acumulari de succese la diferite confruntari literare din tara si de peste hotare, la care poeta noastra, coboratoare de pe Fiadul Telciului, a obtinut diferite premii, dovedindu-se o flacara vie a cuvantului artistic. Trateaza in cartile sale, simtaminte, trairi si pasiuni ce duc cititorii spre dezvoltarea proceselor intelectuale.

A fost la Liga Scriitorilor, in data de joi, 27 iunie 2019, la Cenaclul "Artur Silvestri", o sarbatoare a cartii frumoasa ca umbra unui gand, un eveniment emotional, un semn al prieteniei si respectului reciproc.

 

Ioan Mititean

0 comentarii1750 vizualizări03 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0