Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 03 August 2020 - 13870 vizitatori azi
"Seara de chitara" alaturi de trupa Big City si Florin Sasarman.

Joi, 15 August 2019, incepand cu ora 18:00 in parcul orasului Beclean, vom da startul editiei cu numarul 2 a evenimentului "Seara de chitara" alaturi de trupa Big City si Florin Sasarman. Organizatorii, Asociatia Big City Beclean in colaborare cu Primaria Orasului Beclean, GAL Tinutul Haiducilor si Parohia Ortodoxa Beclean II descriu o seara de neuitat cu multe surprize, adresata tuturor cetatenilor. 

Manifestarea are ca obiective revigorarea muzicii, atat Folk cat si Pop-Rock, promovarea si sustierea activa a tinerelor talente in domeniu. In cadrul evenimentului, trupa Big City va prezenta cateva din piesele urmatorului album numit "Vara Asta’’ care urmeaza sa fie lansat anul viitor.

 Pe langa spectacolul muzical, organizatorii  isi propun sa realizeze o serie de workshopuri si un colt de istorie care descrie proiectele de dezvoltare pe plan local si turistic al orasului Beclean.Cu stima,
Claudiu Timoce.

 

0 comentarii2464 vizualizări06 august 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0