Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 15 August 2020 - 27848 vizitatori azi
SARBATOAREA SUFLETULUI PURURI TANAR: Colibita Folk Fest 2019.

In mai putin de zece zile, iubitorii muzicii folk sunt asteptati la Complexul Turistic Fisherman Resort din Colibita, pentru cea de-a VIII-a intalnire cu "SARBATOAREA    SUFLETULUI  PURURI  TANAR": Colibita Folk Fest 2019. In seara de vineri, 16 August, dupa sectiunea Open Stage, orele 18.00  -  unde orice tanar/tanara poate sa prezinte doua sau trei cantece acompaniat de chitara (inscrieri la 0742 529 271 pana pe zece august , dar se poate si mai, tarziu , pana in 14 august)  -  urmeaza recitalurile cu interpreti care si-au pus amprenta in ultimii 40 de ani pe acest gen de muzica, foarte iubit de cei care veniti la festival.

  Asadar, pe 16 August , orele 20.00,  MIRCEA  RUSU BAND: TEO BOAR & VLADY CNEJEVICI, VICTOR SOCACIU, DAN VANA, FLORIN SASARMAN & VALI SERBAN  si ANGELA  MARIASIU  sunt cei alesi sa va faca seara perfecta, cu cantece dintre cele mai frumoase.

  Urmeaza ziua de sambata, 17 August unde, dupa Open Stage de la orele 18.00, urmeaza o noua "artilerie grea" cu unii dintre cei mai titrati folk-isti romani:  MIRCEA  BANICIU, DAN CHEBAC, MIRCEA  BODOLAN , RAUL  CARSTEA, EMERIC IMRE  si MARIA  GHEORGHIU.

   Biletul de intrare este de 15 lei / persoana/seara si se achizitioneaza de la intrarea in Complexul Fisherman"S.

  Dragi iubitori de muzica si poezie, sunteti asteptati si in acest an in cel mai frumos loc de pe malurile Lacului Colibita, unde este obligatoriu sa uitati de toate grijile cotidiene si sa va bucurati de ceea ce artisti cu adevarat de valoare din aceasta tara, aduc  in fata dumneavoastra:

                                              "  SARBATOAREA  SUFLETULUI  PURURI  TANAR "

 Evenimentul este sustinut la fel ca in anii precedenti, de Consiliul Judetean prin Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Primaria Bistrita-Bargaului, Primaria Prundu-Bargaului si cativa oameni inimosi pe care o sa vi-i amintesc la fata locului, adica pe scena!

                    

Toni  Vlad - presedinte As. Aripi Folktime.

0 comentarii2443 vizualizări07 august 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0